söndag 30 oktober 2011

Nytillskott

Idag har jag repat upp delar på fram- och bakstycket på en tröja till lillapan. Känns som det mest okomplicerade i hela världen, rak modell med polokrage i garnet Andes från Drops, stickor 8.5. Men. Stickade igår efter att ha inmundigat två glas vin, och idag upptäckte jag att det inte hade blivit så himla rätt med maskorna som jag tyckte igår. Hej hopp.


Vi har fått tillökning! Nytillskott på zoo:et! Två små busiga bröder, två små gerbiler som heter Ippo och Suna. De är tama, men busiga och snabba...





Deras svans är så fin! Full med päls och så en tofs på slutet. De är vansinnigt roliga att titta på, mycket roligare att titta på dem än på tv. Häromdagen vart jag försenad till jobbet för att jag fastnade framför buren. Kommer nog alltid ha gerbiler hemma :-)))

lördag 29 oktober 2011

Going nuts

Överdjävligt trött. Typ utpumpad. Vardagsrummet fyllt med nästan-färdiga stickprojekt. Men lite för trött. För att liksom komma igång och få något helt klart. Imorgon har jag lovat att ta aporna till äventyrsbadet. Jag avskyr äventyrsbadet. Fasiken vad kallt det är där i luften och vattnet. Attans vad jag kommer att frysa. Och go nuts.



måndag 10 oktober 2011

En lila sjal till en liten prinsessa

Lite snabb-bloggat från min iphone: en lila sjal i Drops boulce-alpacka till min lila lilla brorsdotter. Köpte ett annat garn på Yll och Tyll för kanten på sjalen, ett garn med glitter och sidenband i. Hon blev glad och sjalen blir nog varm :-))))





Milou ville också vara med på ett hörn :-)))

måndag 3 oktober 2011

En gecko

Gilla på geckosarna. En klättrade på Mellanapans rygg.


Med lite tur kommer det något om stickning också någon gång. Men jag måste också skriva lite om air-basukas och nyttan av en filt. Och om skolans veckobrev (läs: mina arbetsorder). Och om världens roligaste blogg som jag (och större delen av världen) har hittat. Men det får vänta lite. Nu skall jag sussa.